top of page

OVER ONS

Logo CryptoClubAcademy.eu

Home  > Over ons > Teachers

Wat is de missie en visie van de Crypto Club Academy?

Crypto Club Academy is de plek waar jij alles kunt leren over cryptocurrency, blockchain-technologie en vooral hoe je succesvol & verantwoordelijk kunt handelen in deze markt. Wij geloven dat iedereen de kans moet krijgen om te leren hoe ze in cryptocurrency kunnen handelen.

Onze missie is om een veilige en educatieve omgeving te creëren waarin jij alles kunt leren over deze nieuwe technologieën en de vaardigheden op kunt doen die nodig zijn om succesvol te handelen. Onze ervaren teachers geven jou de kennis en tools die je nodig hebt om te starten met het handelen van cryptocurrency.

Bij Crypto Club Academy staat het leren traden in cryptocurrency waarin de cursist maximale begeleiding krijgt centraal en willen we jou helpen om jouw doelen in deze markt te bereiken. Wij geloven dat het ontwikkelen van kennis en vaardigheden in deze markt de toekomst is en willen jou de kans geven om deel te nemen aan deze opkomende technologie.

Hoe lang bestaat de Crypto Club Academy?

Crypto Club Academy is op 1 januari 2021 officieel gestart met de missie om het handelen in cryptocurrency toegankelijk te maken voor iedereen. De oprichting van de academy is het resultaat van de visie van oprichter Jeffrey van Dijk, die al sinds 2016 actief bezig was met het traden van cryptocurrencies. Hij begon zijn kennis en ervaring te delen met een klein groepje en al snel groeide er een community die ook winstgevend werd door het traden in crypto.

Naarmate er meer tijd en energie van Jeffrey gevraagd werd binnen de community, besloot hij structuur aan te brengen in de lessen, begeleiding en evaluaties en zo ontstond het plan om Crypto Club Academy op te richten. De site werd in 2021 gelanceerd met de ambitie om mensen te onderwijzen en hen de kennis en vaardigheden te geven die nodig zijn om succesvol te handelen in de cryptocurrency-markt.

Het oprichten van de academy is een mijlpaal in de geschiedenis van Crypto Club, waarbij de community is uitgegroeid tot een plaats waar mensen samenkomen om te leren, te groeien en winstgevend te handelen in cryptocurrency en blockchain-technologie.

Wat maakt de Crypto Club Academy uniek ten opzichte van andere academies in de branche?

Bij Crypto Club Academy staat de cursist en de begeleiding die ze ontvangen centraal. In tegenstelling tot veel andere academies, bieden wij persoonlijke begeleiding aan onze cursisten, om ervoor te zorgen dat ze zich comfortabel en zeker voelen tijdens het traden van cryptocurrency. Veel andere academies bieden online geautomatiseerde cursussen bestaande uit opnames, waarbij er verwacht wordt dat de cursisten gelijk als professionals kunnen traden.
 

Crypto Club Academy is echter nooit begonnen met het doel om een bedrijf op te richten in de branche van crypto. Het bedrijf is puur ontstaan uit organische groei dat voortkwam vanuit uit passie en is nooit gericht geweest op het maken van winst. Toch groeit de academy stap voor stap en kunnen we de academy nu wel zien als een snel groeiend bedrijf, waarbij onze missie onverandert is gebleven.
 

Wij geloven dat door te focussen op de begeleiding van onze cursisten, we hen de beste kans geven om succesvol te worden in deze dynamische en snel veranderende markt. Onze missie is om hen te onderwijzen en hen de kennis en vaardigheden te geven die nodig zijn om succesvol te handelen in de cryptocurrency-markt.

Wat zijn de belangrijkste diensten die de Crypto Club Academy aanbiedt?

De Crypto Club Academy biedt verschillende diensten aan om je te helpen bij het verantwoord traden van cryptocurrencies. Wij bieden onze cursisten drie verschillende trajecten aan: de Basic Trading Course, het Crypto Mentoring Abonnement en het Crypto Coaching Abonnement.
 

Basic trading Course

De Basic Trading Course bestaat uit een traject van 5 weken waarin je wordt opgeleid en begeleid door één van onze ervaren docenten. Je leert hoe je verantwoord kunt gaan traden met behulp van de juiste tools.


Abonnementen

Binnen Crypto Club Academy hebben wij 2 verschillende smaken: CryptoCoaching en het Cryptomentoring abonnement.
Met onze abonnementen krijg je toegang tot ons privé groep op ons community platform. Hier delen wij dagelijks analyses, krijg je tips & tricks en organiseren we gezamenlijke trade avonden. Bovendien kun je hier analyses van coins naar keuze opvragen aan één van onze ervaren moderators. Bij het Crypto Mentoring Abonnement krijg je boven op alle voordelen van het CryptoCoaching abonnement ook nog 24/7 begeleiding van een ervaren mentor die aan jou gekoppeld wordt en wekelijkse 1-op-1 evaluaties van jouw mentor om je vooruitgang te monitoren en bij te sturen daar waar nodig. Het CryptoMentoring Abonnement biedt jouw dus echt de mogelijkheid om jouw trading vaardigheden te verbeteren.

Onze diensten zijn gericht op het helpen van onze cursisten zodat zij verantwoord te kunnen traden en winst te maken op de cryptomarkt.

TEACHERS

Logo CryptoClubAcademy.eu

Home  > Over ons > Teachers

|Jeffrey van Dijk 

Hallo allemaal,
 

Mijn naam is Jeffrey van Dijk en ik heb 9 jaar gediend bij de luchtmobiele brigade. Ik heb veel meegemaakt tijdens mijn dienst, zowel in goede als in slechte tijden. Ik heb geleerd dat het leven soms hard kan zijn, maar dat je altijd weer op kunt staan en verder kunt gaan.

Tijdens mijn dienst heb ik ook diepere dalen meegemaakt en heb ik een trauma opgelopen. Dit was een moeilijke tijd voor mij, maar ik heb de tijd genomen om aan mezelf te werken en weer uit de put te komen waar ik in zat. Ik ben erachter gekomen dat mijn geluk en energie afhangt van vier pijlers: helpen van anderen, mijn mentale welzijn, fysieke fitheid en financiële vrijheid.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen met de juiste mindset, passie en begeleiding alle doelen kan behalen. Daarom heb ik besloten om mijn passie voor traden te volgen en deze om te zetten in een carrière. Ik heb mijn eigen visie op traden ontwikkeld, waarbij ik structureel met kleine procenten winsten kan behalen door het traden in cryptovaluta. Door mijn achtergrond als militair kan ik goed relativeren, evalueren en heb ik veel ervaring in het trainen en begeleiden van groepen en of personen.

Ik wil mijn kennis en ervaring graag delen met anderen en hen winstgevend te kunnen traden met cryptovaluta. Daarom heb ik de Crypto Club Academy opgericht, waar ik trainingen en coaching aanbied op het gebied van traden. Bij de Crypto Club Academy staat de individuele ontwikkeling van de student centraal. Ik begrijp dat elk individu anders is en bied daarom persoonlijke begeleiding aan om studenten te helpen hun doelen te bereiken.

Ik haal veel energie uit het helpen van anderen en het zien groeien van mijn studenten. Ik ben erg resultaat gericht, wat resulteert in het feit dat de studenten die deel nemen aan mijn trainingen van mij kunnen verwachten dat ik mij 100% voor hun inzet. Ik ben van mening dat niets zonder slag of stoot gaat. Maar; als je iets wilt en er voor gaat, je je omringt met de juiste mensen die elkaar motiveren en inspireren, iedereen zijn/haar doelen kan behalen.     


Bedankt voor het lezen en hopelijk zie ik je bij de Crypto Club Academy!


Met vriendelijke groet,

Jeffrey van Dijk

Ontwerp zonder titel (7) (1) (1).png
bottom of page