top of page

BEGELEIDING OP MAAT

MENTORING & COACHING

begeleiding

Op weg naar succes: Een persoonlijk begeleidingstraject op maat.

Wanneer je deelneemt aan het begeleidingstraject op maat, betekent dit dat je een aanpak krijgt die specifiek is afgestemd op jouw unieke situatie en doelen. Jouw mentor luistert naar jouw wensen en behoeften en maakt samen met jou een plan om deze te bereiken. Dit betekent dat de begeleiding flexibel is en aangeboden wordt op een manier die past bij jouw beschikbaarheid en voorkeuren.

De begeleiding is gericht op het bereiken van concreet en persoonlijk bepaalde doelen. Hierbij kunnen verschillende expertises en disciplines aan bod komen, afhankelijk van wat jij nodig hebt. Het is een aanhoudend proces en jij wordt wekelijks geëvalueerd en bijgesteld middels onze eigen ontworpen tools om ervoor te zorgen dat jij jouw doelen weet te behalen.

Het gaat niet alleen om het bereiken van deze concrete doelen, maar ook om jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Jou mentor biedt praktische, maar ook emotionele ondersteuning tijdens het proces en er is heldere communicatie en transparantie, zodat jij weet wat er van je verwacht wordt en wat je van jouw mentor kan verwachten.

 

Tot slot biedt jouw mentor inspiratie en motivatie om door te blijven werken aan je doelen en jezelf te blijven ontwikkelen.

Persoonlijke aanpak
Flexibiliteit
Doelgerichte aanpak
Continuïteit
Maatwerk
Ondersteuning
Transparantie
Inspiratie en motivatie

Wat verstaan wij onder begeleiding op maat?

community hands_edited.jpg

Welke begeleidingstrajecten zijn er en welke past het best bij mij?

Ben je op zoek naar begeleiding op het gebied van crypto? Wij bieden twee unieke trajecten aan die speciaal ontwikkeld zijn om je te helpen bij het bereiken van je doelen en het versterken van je kennis en vaardigheden.


CryptoMentoring

Met ons Mentor begeleidingstraject word je gekoppeld aan een ervaren mentor. Je mentor begeleidt je stap voor stap en staat altijd klaar om je te helpen bij het bereiken van je doelen. Het is een persoonlijk en op maat gemaakt traject, waarbij jouw specifieke doelen en behoeften centraal staan. Je zult een wekelijkse evaluatie krijgen die online 1 op 1 wordt gehouden. Bij het kiezen voor het volledig begeleidingstraject krijg je ook alle voordelen van het Coachingstraject.


CryptoCoaching

Ons Coachingstraject is speciaal ontwikkeld voor zij die op zoek zijn naar extra uitdaging en ondersteuning. Je komt terecht in onze VIP-groep, waar je toegang krijgt tot unieke analyses en coin-verslagen. Bovendien hoor je hier als eerste het laatste nieuws uit het netwerk en word je gecoacht door onze ervaren teachers. Je krijgt alle tools die je nodig hebt om jezelf te evalueren en je mag deelnemen aan onze unieke gezamenlijke trade meetings.

Met beide trajecten zetten we alles op alles om jou te helpen bij het bereiken van je doelen en het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden op het gebied van crypto. Kies het traject dat het beste bij jou past en start vandaag nog met het realiseren van je doelen!

BEGELEIDING OP MAAT

ALLE  VOORDELEN

voordelen
Markt updates

Bij CryptoClubAcademy begrijpen we hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de crypto-markt. Daarom bieden we wekelijkse updates van de crypto-markt, zodat jij snel en gemakkelijk op de hoogte blijft van wat er speelt in de wereld van crypto.


Met onze wekelijkse updates kun jij belangrijke informatie ontvangen over nieuwe munten die zijn gelanceerd, prijstrends, regelgevingskwesties en andere belangrijke ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de crypto-markt. Deze informatie kan jou helpen om geïnformeerde beslissingen te nemen over jouw investeringen en om op de hoogte te blijven van alle belangrijke trends en kansen.

Trade-reflectietool + het orderboek

Het orderboek en de trade-reflectietool zijn essentiële hulpmiddelen voor traders in de wereld van cryptocurrencies. Het orderboek biedt inzicht in jouw gemaakt trades, terwijl de trade-reflectietool je helpt om je trades te analyseren en te verbeteren.

Dit komt allemaal overzichtelijk samen op ons eigen ontworpen dashboard wat het voor traders mogelijk maakt om hun orders bij te houden en hun strategie te evalueren. Dit dashboard is bedoeld om traders zelf aan de slag te laten gaan en zichzelf te verbeteren. Door alle resultaten in één overzicht samen te brengen, kun je exact zien aan welke punten je moet werken om je strategie te verbeteren.

Dashboard (1).png
Beginner Tips & Tricks

Als beginner in de wereld van crypto currencies kan het allemaal wat overweldigend zijn. Er zijn talloze cryptovaluta om uit te kiezen, elk met hun eigen unieke kenmerken en uitdagingen. Om je te helpen je eerste stappen te zetten zullen wij je alle beginner Tips & Tricks vertellen op het moment dat je in de VIP groep terecht komt.

Analyses van coins op aanvraag

Als lid van onze community willen we dat je de beste resultaten behaalt met je investeringen in cryptovaluta. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om analyses op aanvraag te ontvangen van verschillende specifieke coins. Onze analyses zijn gebaseerd op grondige onderzoeken en analyses van de huidige markttrends en technische gegevens.

Wanneer je een verzoek indient voor een analyse van een specifieke coin, zal ons team van zich bezighouden met het onderzoeken van de verschillende aspecten van de coin. Hierbij zal onder andere gekeken worden naar de marktkapitalisatie, de huidige en historische prijsbewegingen, de ontwikkelingsgeschiedenis van de coin en de huidige ontwikkelingen binnen het project.

Nadat onze analyse is voltooid, ontvang je een rapport met onze bevindingen. Dit rapport bevat een gedetailleerde beschrijving van de verschillende aspecten van de coin en de huidige staat van het project. Bovendien zal ons team van experts samen met jou de analyse bespreken om je te helpen begrijpen hoe je de resultaten kunt toepassen in jouw eigen strategie.

Onze analyses zijn bedoeld als aanvulling op jouw eigen analyse. Het is belangrijk dat je zelf ook een grondige analyse maakt voordat je een investering doet. Onze analyses bieden echter waardevolle informatie en inzichten die je kunnen helpen om betere investeringsbeslissingen te nemen.

Maandelijkse Q&A

Als lid van onze community bieden wij je graag verschillende manieren om je kennis over de cryptomarkt te vergroten. Een van de manieren waarop we dit doen, is door middel van onze maandelijkse Q&A-sessie met Jeffrey.

Tijdens deze Q&A-sessie is Jeffrey, een van onze experts, gedurende een hele avond beschikbaar om vragen van leden te beantwoorden. Of je nu nieuw bent in de wereld van cryptocurrency of een doorgewinterde handelaar, de Q&A-sessie biedt een geweldige kans om inzicht te krijgen in verschillende aspecten van de markt.

Als je zelf geen specifieke vragen hebt, is het toch een goed idee om de Q&A-sessie bij te wonen. Door te luisteren naar de vragen van andere leden en de antwoorden van Jeffrey, kun je meer leren over verschillende handelsstrategieën en markttrends. Dit kan je helpen om betere investeringsbeslissingen te nemen en om je eigen strategie te verbeteren.

De maandelijkse Q&A-sessie is een uitstekende manier om in contact te komen met andere leden van onze community en om te leren van andere handelaren. Bovendien kun je tijdens de sessie nieuwe inzichten opdoen en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op de markt.

Analyses van ervaren traders

Een van de belangrijkste voordelen van de pakketen is de toegang tot de exclusieve chatroom. In deze chatroom kun je communiceren met andere ervaren traders die graag hun analyses en ideeën delen. Door deel te nemen aan deze chatroom, kun je veel leren van andere traders en hun ervaringen toevoegen aan jouw eigen analyse.

De kans om te communiceren met andere ervaren traders en hun analyses te bestuderen, kan je een groot voordeel geven bij het maken van de juiste handelsbeslissingen. Het is namelijk altijd beter om informatie te hebben van meerdere bronnen. Dit kan je helpen bij het opstellen van een succesvolle handelsstrategie en het minimaliseren van risico's.

Exclusieve member kleur op het community platform

Naast alle andere voordelen die bij de pakketten van CryptoClub Academy horen, krijg je ook een exclusieve kleur die je onderscheidt van andere leden in de community. Dit kan helpen bij het opbouwen van een sterkere band met de andere traders en het laten zien van je betrokkenheid bij de community. Met deze unieke kleur kun je jezelf op een positieve manier onderscheiden en deelnemen aan de community met trots.

24/7 persoonlijke begeleiding

Bij CryptoClub Academy begrijpen we dat handelen in cryptocurrencies 24/7 doorgaat en dat het belangrijk is om altijd toegang te hebben tot de juiste begeleiding en ondersteuning. Daarom hebben we een team van moderators samengesteld die altijd voor onze leden beschikbaar zijn, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Onze ervaren moderators zijn er om je te helpen met vragen, zorgen en uitdagingen die zich op elk moment van de dag kunnen voordoen. Of je nu hulp nodig hebt bij het begrijpen van een handelsstrategie, het beheren van risico's, of het nemen van een belangrijke beslissing op de markt, onze moderators staan klaar om je te ondersteunen en begeleiden.

Privé kanaal voor alle VIP members

Als VIP-lid van CryptoClub Academy krijg je toegang tot ons exclusieve privé kanaal. Hier kun je communiceren met andere VIP-leden die dezelfde doelen en interesses hebben als jij. Dit veilige en beveiligde kanaal biedt een uitstekende gelegenheid om te netwerken en omringd te worden door gelijkgestemde handelaren.

Het is bewezen dat communiceren en interageren met andere traders kan bijdragen aan een betere handelservaring en uiteindelijk meer succes op de markten. Door deel te nemen aan ons privé kanaal, kun je jezelf omringen met mensen die dezelfde doelen hebben en elkaar ondersteunen, helpen en motiveren.

Bovendien is ons privé kanaal een geweldige manier om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op de markten en om informatie en ideeën uit te wisselen met andere VIP-leden. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er speelt en kun je hierop anticiperen met je handelsstrategie.

1 op 1 begeleiding

De 1 op 1 begeleiding is gericht op het bereiken van concreet en persoonlijk bepaalde doelen. Hierbij kunnen verschillende expertises en disciplines aan bod komen, afhankelijk van wat jij nodig hebt. Het is een aanhoudend proces en jij wordt wekelijks geëvalueerd en bijgesteld middels onze eigen ontworpen tools om ervoor te zorgen dat jij jouw doelen weet te behalen.

Het gaat niet alleen om het bereiken van deze concrete doelen, maar ook om jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Jou mentor biedt praktische, maar ook emotionele ondersteuning tijdens het proces en er is heldere communicatie en transparantie, zodat jij weet wat er van je verwacht wordt en wat je van jouw mentor kan verwachten.

Toegang tot exclusieve trade meetings

Bij CryptoClub Academy organiseren we regelmatig Trade Meetings, waarbij we gezamenlijk traden en onze trades live uitvoeren. Tijdens deze meetings analyseren we gezamenlijk de charts en plaatsen we trades om winsten te behalen. Dit is een uitstekende gelegenheid om te leren van ervaren traders en om samen met hen te handelen.

Tijdens de Trade Meetings evalueren we elke trade achteraf om te bespreken wat er goed en minder goed ging. Dit helpt om te leren van de fouten en om deze te vermijden bij toekomstige trades. Zelfs als je zelf niet mee handelt, kun je veel leren van deze evaluaties en de ervaringen van andere traders.

Onze Trade Meetings zijn een geweldige manier om deel uit te maken van de gemeenschap en om te leren van de beste traders. Het is een leuke en interactieve manier om nieuwe handelsstrategieën te leren en deze toe te passen op de live markten.

Als je op zoek bent naar een manier om je handelsvaardigheden te verbeteren en om te leren van andere traders, dan zijn onze Trade Meetings een uitstekende keuze. Het is een unieke kans om te handelen met ervaren traders en om te leren van hun successen en fouten.

bottom of page