top of page

AFFILIATE

Logo CryptoClubAcademy.eu

|CryptoClubAcademy Affiliate

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een fantastische manier om extra inkomen te verdienen, terwijl je tegelijkertijd jouw passie voor crypto deelt met anderen. Als affiliate hoef je geen eigen producten te hebben of te maken, maar kun je jouw bestaande netwerk of publiek gebruiken om de producten die wij gebouwd hebben promoten

Een van de grootste voordelen van affiliate marketing is dat je er geen startkosten aan kwijt bent, terwijl je wel potentieel een flink inkomen kunt genereren. En het mooie is dat je zelf bepaalt hoeveel tijd en energie je erin steekt. Of je nu een paar uur per week hebt of fulltime wilt gaan voor jouw affiliate marketing activiteiten, de keuze is aan jou.

Maar het gaat niet alleen om het geld. Bovendien is affiliate marketing ook gewoon leuk om te doen! Het stelt je in staat om nieuwe producten te ontdekken en te delen met anderen, terwijl je jouw creativiteit en marketingvaardigheden kunt ontwikkelen.

Dus, als je op zoek bent naar een leuke en flexibele manier om extra inkomen te verdienen en jouw passie te delen met anderen, dan is ons affiliate marketing programma zeker iets om te overwegen!

Ontwerp zonder titel (9) (1) (1).png

Als affiliate is het belangrijk om goed zicht te hebben op je voortgang en prestaties. Dit is waar het affiliate dashboard van Cryptoclub Academy in beeld komt. Op dit zelf ontworpen dashboard kunnen affiliates eenvoudig hun prestaties bijhouden en hun marketingstrategieën aanpassen op basis van de beschikbare gegevens.

Een van de belangrijkste functies van het affiliate dashboard is de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het aantal klikken, leads en aankopen die zijn gedaan. Dit stelt affiliates in staat om nauwkeurig hun prestaties te volgen en de prestaties van verschillende marketingstrategieën te vergelijken. Je kunt op het dashboard ook eenvoudig zien welke bonus je maandelijks krijgt uitgekeerd. Door deze gegevens te analyseren, kunnen affiliates hun strategieën verder ontwikkelen en optimaliseren om hun conversiepercentage te verhogen.

Het dashboard is ontworpen om het leven van affiliates eenvoudiger te maken, door jou een centrale locatie te bieden voor al jouw marketingmateriaal en rapporten. Op de pagina staan al marketingmaterialen klaar, zodat je niet zelf het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Dit maakt het proces van promoten van producten en diensten veel eenvoudiger en efficiënter.

Een ander belangrijk aspect van het affiliate dashboard is de mogelijkheid om meerdere campagnes tegelijkertijd te beheren. Dit is vooral handig voor affiliates die meerdere producten of diensten promoten, omdat ze alle prestaties kunnen volgen vanaf één centrale locatie. Bovendien kunnen affiliates hun marketingstrategieën aanpassen en optimaliseren voor elk afzonderlijk product of dienst.

Het Affiliate Dashboard

Wat kan ik verdienen en zijn er bonussen?

Als affiliate verdien je 8% commissie over elke verkoop die via jouw unieke affiliatelink wordt gedaan. Maar daar stopt het niet bij, want het affiliatieprogramma van Cryptoclub Academy heeft een bonus structuur waarin je extra bonussen kunt verdienen door bepaalde doelen te behalen.

Het behalen van deze doelen is niet alleen leuk en uitdagend, maar het kan ook zeer lucratief zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een bonus verdienen wanneer je een bepaald aantal verkopen hebt gegenereerd in een bepaalde periode. Maar er zijn ook andere doelen waar je aan kunt werken, zoals het genereren van een bepaald aantal leads of het behalen van een bepaalde conversieratio.

Het mooie van het bonus stelsel van het affiliatieprogramma van Cryptoclub Academy is dat het je motiveert om je best te doen en het beste uit jezelf te halen. Het is niet alleen een manier om extra geld te verdienen, maar het kan je ook helpen om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien als online marketeer.

Naast het verdienen van bonussen via het reguliere bonus stelsel, biedt het affiliatieprogramma van Cryptoclub Academy ook de mogelijkheid om jouw eigen marketing team op te zetten middels het Multi Level Marketing (MLM) stelsel. Dit stelt je in staat om jouw kennis en ervaring te delen met anderen en hen te helpen om succesvol te worden als affiliate.

Als je jouw eigen marketing team opzet, ontvang je een percentage van de verkopen die jouw teamleden genereren. Dit percentage is naast de 8% commissie die zij zelf verdienen, wat betekent dat je hiermee extra geld kunt verdienen zonder dat je daar zelf veel voor hoeft te doen.

Het opzetten van jouw eigen marketing team is niet alleen lucratief, maar het kan ook zeer motiverend en inspirerend zijn. Je kunt anderen helpen om succesvol te worden als affiliate en hen begeleiden bij het behalen van hun doelen. En wanneer zij succesvol zijn, verdien jij ook meer geld. Het is een win-win situatie voor iedereen.

Knipsel (1).png
bottom of page