top of page

LEREN TRADEN

Basic Trading Course

Leren Traden
Basic Trading Course
Ben je moe van het ronddwalen op internet op zoek naar betrouwbare informatie over traden in crypto? Ben je opzoek naar een cursus waar persoonlijke begeleiding centraal staat om jouw doelen te kunnen behalen? 
 

Kijk dan niet verder dan de Basic Trading Course van Cryptoclubacademy. Onze trading cursus behandelt alles van A tot Z. Van de eerste stappen op Tradingview tot het begrijpen van de verschillende soorten handelsstrategieën, analysemethoden en het managen van jouw risico's. Onze ervaren teachers zorgen ervoor dat je begrijpt hoe de crypto markt werkt en geven je de kennis en vaardigheden die nodig zijn om succesvol te handelen op de crypto markt.

 

Dit bieden we in een veilige leeromgeving op ons platform waar je samen met je klas wordt ingedeeld en in je eigen tempo kunt oefenen, toepassen wat je geleerd hebt en communiceren met mede cursisten. Op ons platform is het mogelijk om samen te oefenen, analyses uit te wisselen en het is zelfs mogelijk om middels ons platform te videobellen en het scherm te delen tijdens het maken van de opdrachten.

Wat we veel zien in de cursussen om ons heen is dat er een reeks filmpjes worden gemaakt, jij deze tegen een X bedrag aanschaft, de filmpjes bekijkt en dan ineens een ervaren trader moet zijn. Bij de Cryptoclub Academy geloven we in persoonlijke begeleiding op maat. Met de begeleiding van de teacher in combinatie met de unieke Basic Trading Course geloven wij dat iedereen kan leren traden. De cursus bestaat uit alle elementen die je nodig hebt om van beginnende trader te groeien naar een ervaren trader. Het enige wat jij moet doen is 100% inzet tonen. De klassen zijn klein, waardoor je tijdens en na de les én tijdens het maken van de opdrachten gemakkelijk vragen kan stellen aan de teacher.

Wat maakt deze cursus uniek?

Persoonlijke begeleiding op maat
Online live lessen 
Training materiaal tussen de lessen door
Kosteloos extra uitleg tussen de lessen door
Tussentijdse niveau meting
Examen + Basic Trading Course Certificaat
Teachers met veel ervaring in crypto en in les geven
Kleine klassen tot max 15 cursisten

LET OP: Om te beginnen met het leren traden kan je alvast een account aanmaken Community Platform

Begeleiding staat centraal!

Bij de Cryptoclub Academy geloven we in persoonlijke begeleiding op maat, daarom is het belangrijk om een goede klik te hebben met jouw teacher. Zodat jij het optimaal kan leren traden.

Maak kennis met jouw teacher!

Wil jij ontdekken of traden wat voor jou is en of jij en jouw teacher een goede klik hebben? Maak dan kosteloos een afspraak om kennis te maken!

LESSEN & INHOUD

Basic Trading Course

Lessen & Inhod

Leer Module 1: Grafieken lezen

Technische analyse en grafieken gebruiken om cryptocurrency markttrends te lezen.

Tradingview

Support & Resistance

Basis Prijs Actie

Uptrend/Downtrend

Compressie

Opdrachten

Leer Module 2: Patronen Lezen

Cryptocurrency handelspatronen identificeren voor verbeterde trades.

Retentie les 1

Patronen

Break out of structure (BOS)

Dip trade strategie

Opdrachten

Leer Module 3: Risk Management

Effectieve strategieën en technieken gebruiken voor risicobeheer en winstmaximalisatie.

Retentie les 1 & les 2

Risico management

4 fundamentele elementen

Orderboek & Trade-reflectietool

Opdrachten

Leer Module 4: Trade management

Effectief beheren van trades door toepassen van geavanceerde technieken en tools voor het bewaken van posities en het realiseren van winsten.

Trade management

Toepassen op de Exchange

Ladderen (winsten nemen)

Stop-loss

Opdrachten

Leer Module 5: Indicatoren

Technische indicatoren effectief kunnen gebruiken voor het analyseren van markten en het maken van data-gedreven beslissingen voor de trades.

Indicatoren

Volume Visible Range

Exponentionel Moving Average 

Relative Strength Index (RSI)

Visible Range Volume Profile

Examen:

In het examen worden vragen gesteld over alles wat je in de Basic Trading Course geleerd hebt. Bij een 70% score zal het examen volgens de Cryptoclub Academy als voldoende worden beschouwd en ontvangt de cursist het Basic Trading Course Certificaat ondertekend door de teacher. Bij het niet halen van het examen zal in samenspraak met de teacher de module waar slecht op gescoord is over worden gedaan. Je mag het examen hierna dus nog eens herkansen!

25 vragen

Slagingsgarantie

Basic Trading Course Certificaat

Extra Tools:

- Patronen Hand-out
- Orderboek
- Trade-reflectietool
- Trade-checklist

smartmockups_l4nisjqp.png
bottom of page