top of page

Let op!

 Voor de bovenstaande pakketten moet je toegang hebben tot de discord server! 

Kies jouw plan

 • CryptoCoaching

  49€
  Elke maand
   
  • Alles wat er in het "CryptoBasics" pakket zit
  • Analyses van coins op aanvraag
  • Maandelijkse Q&A
  • Coin tips
  • Analyses van ervaren traders
  • Exclusieve member kleur op Discord
  • Toegang tot de Trade Corner
  • Toegang tot exclusieve trade meetings
 • Beste keuze

  CryptoMentoring

  99€
  Elke maand
   
  • Alles wat er in het "CryptoCoaching" pakket zit
  • 24/7 persoonlijk advies op discord
  • 1 op 1 begeleiding
  • Exclusieve member kleur op Discord

CryptoBasics

Markt updates

Analyseren is een van de belangrijkste en lastigste onderdelen van het handelen op de crypto-markt. Als toevoeging geven wij  specifieke analyses door. Deze analyses helpen jouw om nog beter de koers van de crypto-markt te begrijpen en zijn een perfecte steun om op terug te vallen voor jouw eigen analyse.

Zelf evaluatie formulier

Over alle trades die je maakt en invult zal het evaluatieformulier jouw verbeterpunten in kaart brengen met een score op het overzichtelijke dashboard. Hierdoor kan je overzichtelijk inzien welke verbeterpunten de hoogste score hebben aan het eind van een periode. Neem de 3 punten mee met de hoogste score voor de volgende periode. Dit zal gaan resulteren in het verbeteren van jouw tradingstrategie tot dat deze strategie perfect is!

Orderboek

Het digitale orderboek van hoge kwaliteit. Zoek je een nieuwe manier om jezelf te evalueren op de voortgang van jouw handels strategie? Of heb je al een winstgevende strategie en wil je deze graag perfectioneren? Dan is het orderboek hiervoor de ideale tool. Je vult bij elk kopje de gegevens in en het orderboek zal alles automatisch en overzichtelijk bij houden op het dashboard.

dashboard.PNG

Beginner tips & Tricks

Vanaf het begin staan we onze members bij met de beste Tips & Tricks. De essentiële Tips & Tricks staan overzichtelijk beschreven, waardoor je dit er gemakkelijk bij kunt pakken voordat de tradings-sessie begint.

CryptoCoaching

Analyses van coins op aanvraag

Op aanvraag zenden wij jou analyses op van verschillende specifieke coins. Deze analyses worden samen met jou besproken zodat jij hier de optimale resultaten mee kunt bereiken. Deze analyses dienen als aanvulling op jouw eigen analyse!

Maandelijkse Q&A

In de maandelijkse Q&A stelt Jeffrey zichzelf 1 avond lang beschikbaar voor de members die vragen hebben. Deze avond is ook interessant om bij te wonen als je geen vragen hebt. Hierdoor kun je leren van andermans vragen, welke je in de toekomst kunt toepassen op jouw eigen handelsstrategie.

Coin Tips

Buitenkansjes of mogelijke doorbraken uit een prijs structuur. Jeffrey zal CoinTips doorgeven waarnaar hij je motiveert te kijken naar een bepaalde coin. Deze coins zullen een hoog kans-percentage hebben om uit te breken of interessant zijn om toe te voegen aan jouw vaste wallet. 

Analyses van ervaren traders

Met het mentor pakket zul je in een chat komen waar veel andere ervaren traders hun analyses delen. Voeg deze ervaring toe aan jouw eigen analyse en haal hier je voordeel uit.

Exclusieve member kleur op Discord

Bij dit exclusieve pakket hoort ook een exclusieve kleur. Hiermee onderscheid jij jezelf van de anderen op Discord.

CryptoMentoring

24/7 persoonlijk advies 

Bij CryptoClubAcademy staan we voor je klaar. Daarom hebben wij een team van moderators samengesteld die allemaal voor jou beschikbaar zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Prive channel voor alle VIP leden

Het privé channel is de exclusieve chat voor VIP leden. Het is een veilige plek waar je met andere leden met dezelfde doelen en interesses kunt praten. Omring jezelf met mensen die dezelfde doelen hebben zodat een ieder elkaar kan ondersteunen, helpen en motiveren.

1 op 1 begeleiding

Jeffrey stelt zichzelf beschikbaar voor een persoonlijke chat/telefoongesprek om jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen met traden. Hij helpt je graag met jouw problemen door relevante informatie te verstrekken die jouw problemen kunnen oplossen.

Gezamelijk trade meetings

Word uitgenodigd voor de Trade meetings, waarbij we gezamenlijk traden en onze trades live uitvoeren. Deze meetings staan in het teken van gezamenlijk de charts analyseren, trades plaatsen en winsten behalen. Op de meetings wordt elke trade achteraf geëvalueerd op wat er goed en minder goed ging, waarbij de punten weer mee worden genomen voor de volgende meeting. Dus zelfs als je zelf niet mee trade leer je hier al super veel van.

Exclusieve member kleur op Discord

Bij dit exclusieve pakket hoort ook een exclusieve kleur. Hiermee onderscheid jij jezelf van de andere op Discord.

bottom of page