top of page

Crypto Club Academy

Bij Crypto Club Academy geloven wij in een persoonlijke aanpak voor het leren traden in cryptocurrencies. Onze teachers staan klaar voor leerlingen met elk kennisniveau en leertempo, en bieden een unieke ervaring voor het verwerven van kennis op het gebied van cryptocurrency trading. Onze masterclass is een uitgebreid en intensief traject, ontworpen om te zorgen dat jij de kennis bezit over deze snel groeiende markt.

Tijdens het programma zul je gekoppeld worden aan een eigen persoonlijke teacher, die er alles aan zal doen om je de benodigde kennis over te dragen. Hierdoor zal jij in staat zijn om zelfverzekerd te handelen in cryptocurrencies. Na afloop van onze masterclass zul je levenslange toegang krijgen tot ons community platform, waar je verbonden blijft met andere cursisten, traders en teachers. Hier kun je jouw kennis verder verdiepen, op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, nieuwe inzichten opdoen en jouw handelsvaardigheden verbeteren. Crypto Club Academy biedt de kans om te leren traden in een veilige leeromgeving en expert te worden in de cryptocurrency markt.

Beste crypto community

Bij Crypto Club Academy hebben we de meest actieve en betrokken cryptocurrency community van Nederland. Onze leden hebben toegang tot ons exclusieve online platform waar ze kunnen communiceren, ideeën uitwisselen en leren van de beste traders in de industrie.

Begeleiding op maat

Bij Crypto Club Academy bieden wij jou persoonlijke begeleiding, zodat jij je kunt concentreren op het verbeteren van je tradingvaardigheden. Onze teachers staan altijd klaar om je te helpen en zijn toegewijd om je te begeleiden naar succes in de cryptocurrency markt.

Op de hoogte van het laatste nieuws

Bij Crypto Club Academy blijf jij altijd op de hoogte van het laatste cryptocurrency nieuws en ontwikkelingen. Ons community platform biedt jou een exclusieve toegang tot de meest actuele informatie en analyse, zodat jij altijd klaar bent voor de volgende stap in de cryptocurrency markt.
KDPfoto-0812.jpg

Onze aanbevelingen

Masterclass

De Basic Trading Course.
Leren traden vanaf elk niveau. Voor beginners tot meer gevorderden.
 
Deze masterclass is de perfecte aanvulling op jouw kennis.

Coaching

Wanneer je al enige ervaring hebt in het traden. 

Geef jouw handelsstrategie een boost met het coachingspakket.

Mentor

1-op-1 begeleiding voor iedereen van beginner tot gevorderd.

24/7 persoonlijk advies, trade avonden en velen andere extra's

RECENSIES

Deze mensen gingen jou voor. Ze volgden de Masterclass, werden member en

ontvingen 1 op 1 begeleiding van mij.

Ali,

“Ik ben bij Jeffrey terechtgekomen via Discord en ik vroeg of hij mij kon leren traden. Hij nodigde mij al snel uit voor een cursus daytraden. Ik heb geen seconde getwijfeld en tot op de dag van vandaag ben ik ontzettend blij met de cursussen die ik bij hem volg. Jeffrey is betrokken en geduldig. Hij maakt veel tijd voor je vrij en benadert je vaak over je voortgang. Jeffrey is duidelijk en legt de patroonherkenning begrijpelijk uit, zodat je er snel zelf mee aan de slag kan. Ik heb in de afgelopen twee maanden ontzettend veel geleerd en leer nog steeds elke dag iets nieuws bij. Super bedankt, Jeffrey!”

Thierry,

Jeffrey heeft mij enorm geholpen in het begrijpen en het durven traden. Hij heeft heel veel kennis en geeft een sterke uitleg over de verschillende onderwerpen binnen traden. Hierbij geeft hij ook de mogelijkheid om je eigen manier in traden te ontwikkelen. Hij geeft je een sterke basis en vanaf daar kan jij jouw manier ontwikkelen waarbij hij nog met je mee denkt en begeleidt ook. Zeker aan te raden!

Michael,

De Masterclass die door Jeffrey gegeven wordt heb ik als beginnende trader als zeer prettig ervaren. Hij heeft veel kennis en weet dit ook op een fijne manier over te dragen. Door tussendoor niveau metingen te doen weet hij waar hij extra aandacht aan moet besteden om je zo goed op weg te helpen de Masterclass met succes af te ronden.
Nu ik de Masterclass heb afgerond durf ik op een veilige manier (door een goede Risk Management) te traden.

Ontwerp zonder titel (1) (1) (1).png

CryptoClub community

De Cryptoclub community is een community waar iedereen hetzelfde enthousiasme deelt over cryptocurrencies. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws binnen de cryptomarkt, lees en deel ervaringen en stel al je vragen. Leer van ons, leer van elkaar en breid je netwerk uit binnen de Cryptoclub Community.
 

Bel ons

Tel: +31641149399

Email ons

Openings tijden

Gehele week van 07:00 tot 23:00

met uitzondering van feestdagen

bottom of page